Rik Kroeze Consultancy
People are your Profit


WIE BEN IK?

Even voorstellen. Mijn naam is Rik Kroeze, getrouwd met Paula en vader van twee inmiddels volwassen kinderen. Fiets af en toe een rondje en verzorg graag mooi eten voor mijn gasten en gezin. 

Met 25 jaar ervaring als leidinggevende in een 2000+ organisatie (waarvan 10 jaar als MT-lid) in de fantastische high-performance dynamiek van Schiphol, heb ik geleerd dat ambitieuze doelstellingen halen ontzettend veel energie geeft.  

Ik ben resultaat- én mensgericht. Dat houdt onder andere in dat ik regels, afspraken en structuur belangrijk vind, maar altijd met een goed ontwikkelde sociale antenne. Voor sommigen klinkt dat als een tegenstelling, echter is het mijn overtuiging dat deze elkaar versterken.

Na mijn opleiding tot DPO/FG combineer ik bovenstaande met de AVG- werkzaamheden  van organisaties.