Rik Kroeze Consultancy
People are your Profit


WIE BEN IK?

Even voorstellen. Mijn naam is Rik Kroeze, getrouwd met Paula en vader van twee inmiddels volwassen kinderen. Fiets af en toe een rondje en verzorg graag mooi eten voor mijn gasten en gezin. 

Met 25 jaar ervaring als leidinggevende in een 2000+ organisatie (waarvan 10 jaar als MT-lid) in de fantastische high-performance dynamiek van Schiphol, heb ik geleerd dat ambitieuze doelstellingen halen ontzettend veel energie geeft. Maar ook dat er een heel duidelijke voorwaarde is voor een gezonde en winstgevende organisatie. En dat is dat de medewerkers hun kennis en kunde aan jou WILLEN geven. Duwen helpt niet, trekken helpt niet. 

Ik ben resultaat- én mensgericht. Dat houdt onder andere in dat ik regels, afspraken en structuur belangrijk vind, maar altijd met een goed ontwikkelde sociale antenne. Voor sommigen klinkt dat als een tegenstelling, echter is het mijn overtuiging dat deze elkaar versterken. Ik spreek de "taal" van het management en die van de medewerkers. En die komen veel meer overeen dan op het eerste gezicht lijkt.

Ik kan u helpen om het management en de medewerkers dichter bij elkaar te brengen.

Na mijn opleiding tot DPO/FG kan ik bovenstaande combineren met de AVG- werkzaamheden  van organisaties.